Assistant Production Manager | Future Production Manager

Gent Vast dienstverband €3,800 - €4,800 per maand (€45,600 - €57,600)

Toegevoegd 15/09/2021

  • Veelzijdige functie met verantwoordelijkheid
  • Je komt terecht in een groeiende en financieel sterke organisatie

Over onze klant

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende speler in elektrisch materiaal en verlichting. Ze produceren en verdelen hun producten via retail en projectontwikkelaars in de BeNeLux. In het kader van verdere ontwikkeling, verhuizen ze binnenkort naar een nieuwe locatie en zijn ze op zoek naar een Assistent Productie Manager.

Functie

Als Assistent Productie Manager fungeer je als de rechterhand van de Productie Manager. Je zal verantwoordelijk zijn voor een productieploeg van ongeveer 20 mensen. Verder zal je instaan voor technische ondersteuning van het volledige productieproces.Je levert een bijdrage tot de uitwerking en het mee begeleiden van productieprojecten met aandacht voor optimalisatie & change. Daarnaast zal het onderhoud van het gebouw ook onder je takenpakket behoren.Opzetten van business cases met daarin de functionele aspecten, grondige argumentatie, business voordelen en financiële consequenties.

Profiel

  • Je behaalde een diploma Ingenieur in Elektromechanica
  • Je hebt enkele jaren ervaring als leidinggevende binnen een productie omgeving of de ambitie om de volgende stap te zetten
  • Procesoptimalisatie en change management in een productieomgeving is jou niet vreemd
  • Je hebt een sterke hands-on mentaliteit en people skills

Aanbod

Als Assistent productie Manager zal je een aantrekkelijke jaarsalaris ontvangen rond de € 58.000 afhankelijk van je ervaring. Dit aangevuld met extra legale voordelen zoals een bedrijfswagen (Duitse merken - full option), tankkaart (ongelimiteerd), groeps- en hospitalisatieverzekering, netto onkostvergoeding, gsm, laptop, eco cheques, 26 vakantie dagen die vrij zijn om op te nemen.Je komt terecht in een groeiende en financieel sterke organisatie die enorm investeert in zijn personeel met zowel interne als externe opleidingen.Tot slot heb je concrete doorgroeimogelijkheden tot Productie Manager binnen enkele jaren

Contact
Fiona Morina
Referentienummer
JN-092021-3571947

Vacature samenvatting

Sector
Engineering & Manufacturing
Sub Sector
Productie
Industrie
Industrial / Manufacturing
Locatie
Gent
Contract Type
Vast dienstverband
Consultant naam
Fiona Morina
Vacature referentie
JN-092021-3571947

PageGroup is een werkgever die gelijke kansen biedt en zich inzet voor diversiteit, zowel als werkgever als werving- en selectiebureau. Elke beslissing die we nemen bij het aannemen van mensen bij kandidaten die we in nieuwe rollen plaatsen, is uitsluitend gebaseerd op de kennis, ervaring en vaardigheden van de kandidaten.