Assistant Production Manager | Future Production Manager

Ghent Permanent €3,800 - €4,800 per month (€45,600 - €57,600)

Added 15/09/2021

  • Veelzijdige functie met verantwoordelijkheid
  • Je komt terecht in een groeiende en financieel sterke organisatie

About Our Client

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende speler in elektrisch materiaal en verlichting. Ze produceren en verdelen hun producten via retail en projectontwikkelaars in de BeNeLux. In het kader van verdere ontwikkeling, verhuizen ze binnenkort naar een nieuwe locatie en zijn ze op zoek naar een Assistent Productie Manager.

Job Description

Als Assistent Productie Manager fungeer je als de rechterhand van de Productie Manager. Je zal verantwoordelijk zijn voor een productieploeg van ongeveer 20 mensen. Verder zal je instaan voor technische ondersteuning van het volledige productieproces.Je levert een bijdrage tot de uitwerking en het mee begeleiden van productieprojecten met aandacht voor optimalisatie & change. Daarnaast zal het onderhoud van het gebouw ook onder je takenpakket behoren.Opzetten van business cases met daarin de functionele aspecten, grondige argumentatie, business voordelen en financiële consequenties.

The Successful Applicant

  • Je behaalde een diploma Ingenieur in Elektromechanica
  • Je hebt enkele jaren ervaring als leidinggevende binnen een productie omgeving of de ambitie om de volgende stap te zetten
  • Procesoptimalisatie en change management in een productieomgeving is jou niet vreemd
  • Je hebt een sterke hands-on mentaliteit en people skills

What's on Offer

Als Assistent productie Manager zal je een aantrekkelijke jaarsalaris ontvangen rond de € 58.000 afhankelijk van je ervaring. Dit aangevuld met extra legale voordelen zoals een bedrijfswagen (Duitse merken - full option), tankkaart (ongelimiteerd), groeps- en hospitalisatieverzekering, netto onkostvergoeding, gsm, laptop, eco cheques, 26 vakantie dagen die vrij zijn om op te nemen.Je komt terecht in een groeiende en financieel sterke organisatie die enorm investeert in zijn personeel met zowel interne als externe opleidingen.Tot slot heb je concrete doorgroeimogelijkheden tot Productie Manager binnen enkele jaren

Contact
Fiona Morina
Quote job ref
JN-092021-3571947

Job summary

Sector
Engineering & Manufacturing
Sub Sector
Production, Manufacturing
Industry
Industrial / Manufacturing
Location
Ghent
Contract Type
Permanent
Consultant name
Fiona Morina
Job Reference
JN-092021-3571947

PageGroup is an equal opportunity employer committed to workforce diversity, both as an employer as well as a recruitment service provider. Each recruitment decision we make for people we hire and people we place into new roles is based solely on the candidates’ knowledge, experience and skills.