Assistant Production Manager | Future Production Manager

Gand Permanent €3,800 - €4,800 par mois (€45,600 - €57,600)

Mise à jour 15/09/2021

  • Veelzijdige functie met verantwoordelijkheid
  • Je komt terecht in een groeiende en financieel sterke organisatie

À propos de notre client

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende speler in elektrisch materiaal en verlichting. Ze produceren en verdelen hun producten via retail en projectontwikkelaars in de BeNeLux. In het kader van verdere ontwikkeling, verhuizen ze binnenkort naar een nieuwe locatie en zijn ze op zoek naar een Assistent Productie Manager.

Description du poste

Als Assistent Productie Manager fungeer je als de rechterhand van de Productie Manager. Je zal verantwoordelijk zijn voor een productieploeg van ongeveer 20 mensen. Verder zal je instaan voor technische ondersteuning van het volledige productieproces.Je levert een bijdrage tot de uitwerking en het mee begeleiden van productieprojecten met aandacht voor optimalisatie & change. Daarnaast zal het onderhoud van het gebouw ook onder je takenpakket behoren.Opzetten van business cases met daarin de functionele aspecten, grondige argumentatie, business voordelen en financiële consequenties.

Profil recherché

  • Je behaalde een diploma Ingenieur in Elektromechanica
  • Je hebt enkele jaren ervaring als leidinggevende binnen een productie omgeving of de ambitie om de volgende stap te zetten
  • Procesoptimalisatie en change management in een productieomgeving is jou niet vreemd
  • Je hebt een sterke hands-on mentaliteit en people skills

Conditions et Avantages

Als Assistent productie Manager zal je een aantrekkelijke jaarsalaris ontvangen rond de € 58.000 afhankelijk van je ervaring. Dit aangevuld met extra legale voordelen zoals een bedrijfswagen (Duitse merken - full option), tankkaart (ongelimiteerd), groeps- en hospitalisatieverzekering, netto onkostvergoeding, gsm, laptop, eco cheques, 26 vakantie dagen die vrij zijn om op te nemen.Je komt terecht in een groeiende en financieel sterke organisatie die enorm investeert in zijn personeel met zowel interne als externe opleidingen.Tot slot heb je concrete doorgroeimogelijkheden tot Productie Manager binnen enkele jaren

Contact
Fiona Morina
Indiquer la référence de l'offre
JN-092021-3571947

Résumé du poste

Sous-secteur
Localisation
Type de contrat
Nom du consultant
Fiona Morina
Référence de l´offre
JN-092021-3571947

PageGroup s’engage pour l’égalité des chances, en tant qu’employeur ainsi qu’en tant que partenaire pour le recrutement. Toutes les décisions de recrutement que nous prenons sont basées uniquement sur l’expérience et les aptitudes de nos candidat(e)s.