Business Development Manager België

Bruxelles Permanent

Mise à jour le 03/06/2021

  • Wil je een nieuwe tool in de markt plaatsen?
  • Ben je een hunter met affiniteit in IT en logistiek?

À propos de notre client

Onze klant is een ambitieus en sterk groeiend bedrijf op de scheiding tussen IT en transport. Concreet hebben zij een tool ontwikkeld die het versturen van pakketten met diverse carriers faciliteert. In het kader van hun verdere expansie zoeken zij momenteel een Business Development Manager voor de Belgische markt.

Description du poste

In deze uitdagende en brede sales rol als Business Development Manager België ben je verantwoordelijk voor het hele sales traject; van lead naar het contract, tot en met een succesvolle opstart van de samenwerking. Je richt je op groothandels-, productie-, e-commerce- en logistiek dienstverlenings- (e-fulfilment) bedrijven. De verhouding business development en account management is ongeveer 80 - 20.

De grootte van orders varieert tussen de 5K en 50K euro. Na de getekende opdracht draag je het project over aan de afdeling Operations en blijf je tot oplevering ook aanspreekpunt voor de klant.

Een belangrijk aspect in jouw rol is het onderhouden van een goede relatie met de verschillende softwarepartners. Je bent gewend om als sparringpartner op te treden op management niveau. Met jouw kennis en ervaring kun je met een bedrijfskundige blik de logistieke / operationele processen en de businesscase van de klant snel doorgronden en deze overtuigen van de voordelen van digitale transformatie.

Profil recherché

Onze klant zoekt een collega als Business Development Manager België die zelfstandig kan werken en het leuk vindt om zich te bewegen in een markt met groothandels-, productie-, e-commerce- en logistiek dienstverlenings- (e-fulfilment) bedrijven. Daarnaast heb je een grote interesse in transport / logistieke processen gecombineerd met IT. Ervaring met e-commerce is een pluspunt, net als ervaring met SaaS software. Bij voorkeur heb je minimaal een Bachelor behaald en minstens 5 jaar relevante werkervaring in een salesfunctie bij een softwarebedrijf of logistiek dienstverlener.

Daarnaast voel je je thuis in een dynamische omgeving en ben je het gewoon om onder (tijds)druk en met targets te werken. Kortom, je laat je niet gek maken!

Affiniteit met ICT is een must en affiniteit met de dynamiek binnen de transport- en logistieke ICT-sector zijn een groot pluspunt. Een gezonde portie doorzettingsvermogen gecombineerd met gevoel voor humor wordt erg op prijs gesteld.

Conditions et Avantages

Onze klant biedt je veel vrijheid krijgt en ruimte voor eigen initiatief. Er zijn volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden richting algemene of specialistische functies.

Uiteraard worden jouw werkzaamheden beloond met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op kennis en ervaring.

Contact
Frederick D'Hauw
Indiquer la référence de l'offre
JN-122020-1559570

Résumé du poste

Secteur
Sous-secteur
Localisation
Type de contrat
Nom du consultant
Frederick D'Hauw
Référence de l´offre
JN-122020-1559570