Campaign Manager B2B

Brussel Vast dienstverband

Toegevoegd 24/08/2021

 • Relevante ervaring in Retail of FMCG als Marketeer is een must.
 • Ervaring binnen B2B-marketing is een plus.

Over onze klantOns klant - gelegen in de regio van Brussel - is een belangrijke Retailer (Food & Non - Food) actief op de Belgische en Franse landschap.

Hun merkbekendheid is niet meer te bewijzen.

In deze wereld in constante verandering is het van uiterst belang om zich te differentiëren van de concurrenten en dat de marketing communicaties altijd de juiste doelgroepen bereiken. Zo kunnen nog meer klanten de weg vinden naar hun winkels.

Je werkt met een sterk merk en hebt veel verantwoordelijkheid!

Voor verdere uitbreiding van hun marketing afdeling zijn ze op zoek naar een sterke Campaign Manager B2B.

Wil jij deel uitmaken van dit heel mooi bedrijf?

Lees dan verder over jouw taken en verantwoordelijkheden

Functie

In deze uitdagende functie van Campaign Manager B2B ben jij verantwoordelijk voor verschillende aspecten:

 • Je ontwikkelt B2B-marketingcampagnes voor onze klanten op basis van de customer journey van de verschillende doelgroepen en je werkt mee aan de activatiestrategie en loyaltyprogramma's. Hiervoor werk je in matrix met verschillende afdelingen en vergaar je bruikbare informatie zoals klantendata en markttendensen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het uitvoeren van een jaarlijks marketingcommunicatieplan voor onze B2B klanten.
 • Op basis van analyses, data, interne en externe bronnen (GfK, Nielsen, marktonderzoek, concurrenten…) werk je vervolgens de promotionele campagnes uit in functie van de door jou vooropgestelde communicatiedoelstellingen. Je bepaalt wanneer je welke boodschap aan welke doelgroep wil overbrengen en wat de geschikte promomechanismen zijn om die doelstellingen te bereiken.
 • Je enthousiasme werkt inspirerend, ook omdat je de campagnes van dichtbij opvolgt. Wanneer een campagne is afgelopen, analyseer je de resultaten en maak je actiegerichte rapporteringen zodat strategische beslissingen op een datadriven manier genomen worden.Kortom, een uitdagende job waarin je echt je stempel kan drukken!

Profiel

 • Kennis en ervaring - Je hebt een masterdiploma en 5 à 10 jaar ervaring in een relevante omgeving, bijvoorbeeld als brand of product marketeer in de FMCG-sector. Ervaring binnen B2B-marketing is een plus.
 • Communicatief sterk en doelgericht - Je communiceert respectvol en duidelijk. Je kan data omzetten in mensentaal. En nog beter: in een taal die onze klanten aanspreekt. Je geeft ook een duidelijke, gestructureerde briefing en goede sturing, steeds met de eindklant in het achterhoofd. Zo slaag je er telkens weer in om de campagnedoelstellingen te halen.
 • Autonoom - Je kan zelfstandig werken om je deadlines en resultaten te halen. Tegelijkertijd ben je een teamplayer die jullie gezamenlijk succes vooropstelt.
 • Conceptuele denker - Als marketeer kan je ook nadenken over concepten van je promotionele campagnes, zo lever je op alle fronten straffe communicatie.
 • Analytisch en commercieel inzicht - Je knoopt data aan relevante inzichten om promotionele acties te ondernemen, zodat je met je promotieacties inspeelt op actuele noden of interesses bij klanten.
 • Resultaatgericht - Je gaat resultaatgericht te werk in het inplannen van je taken, de uitvoering en de opvolging ervan.
 • Talenkennis - Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en kan vlot een gesprek aanknopen in het Frans. Zo kan je efficiënt samenwerken en een netwerk opbouwen.

Aanbod

 • Verantwoordelijkheid en impact - Je krijgt een job met veel verantwoordelijkheid en variatie. Je denkt mee op merkniveau en kan dus ook echt het verschil maken.
 • Opleiding - Je krijg in je eerste weken een grondige opleiding om je de job helemaal eigen te maken. Ook daarna kan je steeds rekenen op de hulp en feedback van je meer ervaren collega's.
 • Een sterk merk - Je ontwikkelt campagnes voor een van de grootste brands in het Belgische Retail landschap.
 • Stimulerende werkomgeving - Je komt terecht in een dynamisch, tof team van marketeers.
 • Zelfontplooiing - Je kan een waaier aan opleidingen volgen, om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
 • Aantrekkelijk loonpakket - Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname en flexibiliteit om 2 dagen van thuis te werken.
Contact
Yannick Baeckelandt
Referentienummer
JN-082021-3558424

Vacature samenvatting

Sub Sector
Industrie
Locatie
Contract Type
Consultant naam
Yannick Baeckelandt
Vacature referentie
JN-082021-3558424

PageGroup is een werkgever die gelijke kansen biedt en zich inzet voor diversiteit, zowel als werkgever als werving- en selectiebureau. Elke beslissing die we nemen bij het aannemen van mensen bij kandidaten die we in nieuwe rollen plaatsen, is uitsluitend gebaseerd op de kennis, ervaring en vaardigheden van de kandidaten.