Campaign Manager B2C

Brussels Permanent

Added 24/08/2021

 • Relevante ervaring als Marketeer is een must.
 • Kennis van de Retail- of FMCG omgeving is een plus.

About Our Client

Ons klant - gelegen in de regio van Brussel - is een belangrijk Retailer (Food & Non - Food) actief in het Belgische en Franse landschap.

Hun merkbekendheid is niet meer te bewijzen.

In deze wereld in constante verandering is het van uiterst belang om zich te differentiëren van de concurrenten en dat de marketing communicaties altijd de juiste doelgroepen bereiken. Zo kunnen nog meer klanten de weg vinden naar hun winkels.

Je werkt met een sterk merk en hebt veel verantwoordelijkheid!

Voor verdere uitbreiding van hun marketing afdeling zijn ze op zoek naar 2 sterke Campaign Managers B2C.

Wil jij deel uitmaken van dit heel mooi bedrijf?

Lees dan verder over jouw taken en verantwoordelijkheden.

Job Description

In deze uitdagende functie van Campaign Manager B2C ben jij verantwoordelijk voor verschillende aspecten:

 • Je gaat aan de slag in de afdeling 'Targeting & Campagnes' binnen de cel Marketingpromotie . Het doel van je afdeling: onze klanten activeren en loyaliseren met relevante marketingcommunicatie.
 • Als campaign manager ontwikkel je een marketingcommunicatieplan voor onze klanten. Je plant de B2C-marketingcampagnes op basis van de customer journey van de verschillende doelgroepen en je werkt mee aan de activatiestrategie en de loyalty-programma's. Op basis van analyses, data, interne en externe bronnen (GfK, Nielsen, marktonderzoek, concurrenten…) werk je vervolgens de promotionele campagnes uit in functie van de door jou vooropgestelde communicatiedoelstellingen. Je bepaalt wanneer je welke boodschap aan welke doelgroep wil overbrengen en wat de geschikte promomechanismen zijn om die doelstellingen te bereiken.
 • Je enthousiasme werkt inspirerend, ook omdat je de campagnes van dichtbij opvolgt. Wanneer een campagne is afgelopen, analyseer je de resultaten, maak je een grondige evaluatie en formuleer je aandachts- en verbeterpunten voor een volgende campagne.
 • Je werkt nauw samen met andere teams: je verzamelt input bij verschillende afdelingen. Het resultaat van die samenwerking: commerciële en inspirerende campagnes!

The Successful Applicant

 • Ervaring - Je hebt minstens 5 jaar ervaring als marketeer. Heb je relevante ervaring in retail, de voedingssector of binnen een FMCG-omgeving, dan is dat een groot pluspunt.
 • Creatief en conceptueel - Als marketeer kan je ook nadenken over concepten van je promotionele campagnes, zo lever je op alle fronten straffe communicatie.
 • Autonoom - Je kan zelfstandig werken om je deadlines en resultaten te halen. Tegelijkertijd ben je een teamplayer die jullie gezamenlijk succes vooropstelt.
 • Analytisch en commercieel inzicht - Je houdt ervan om het succes van een campagne te evalueren aan de hand van cijfers. Dankzij jouw analytische ingesteldheid neem je inzichten en learnings mee naar volgende campagnes.
 • Talenkennis - Je beheerst het Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans. Zo kan je vlot met iedereen samenwerken.What's on Offer

 • Verantwoordelijkheid en impact - Je krijgt een job met veel verantwoordelijkheid en variatie. Je denkt mee op merkniveau en kan dus ook echt het verschil maken.
 • Opleiding - Je krijg in je eerste weken een grondige opleiding om je de job helemaal eigen te maken. Ook daarna kan je steeds rekenen op de hulp en feedback van je meer ervaren collega's.
 • Een sterk merk - Je ontwikkelt campagnes voor een van de grootste brands in het Belgische Retail landschap.
 • Stimulerende werkomgeving - Je komt terecht in een dynamisch, tof team van marketeers.
 • Zelfontplooiing - Je kan een waaier aan opleidingen volgen, om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
 • Aantrekkelijk loonpakket - Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname en flexibiliteit om 2 dagen van thuis te werken.Contact
Yannick Baeckelandt
Quote job ref
JN-082021-3558423

Job summary

Sub Sector
Industry
Location
Contract Type
Consultant name
Yannick Baeckelandt
Job Reference
JN-082021-3558423

PageGroup is an equal opportunity employer committed to workforce diversity, both as an employer as well as a recruitment service provider. Each recruitment decision we make for people we hire and people we place into new roles is based solely on the candidates’ knowledge, experience and skills.