This position is now filled

Updated on 15/12/2022

 • innovative werkomgeving
 • werk met IT experts

About Our Client

Het bedrijf is leider op de markt als end-to-end IT-dienstverlener, die bijna 6.000 klanten uit de particuliere en publieke sector bedient in verschillende industrieën in 70 landen. De technologische onafhankelijkheid van het bedrijf, het wereldwijde talent en het uitgebreide partnernetwerk zorgen voor transformatieve digitale aanbiedingen en oplossingen die klanten helpen de kracht van innovatie te benutten om veranderingen door te voeren.

Job Description

Uw rol:

 • Leidende rol om IT-landschappen en Applications Portfolios van klanten te beoordelen, interactie met de business tot op CEO-niveau, deelnemen aan architectuur review boards, hun zakelijke behoeften begrijpen, de zwakke punten spotten, toekomstgericht denken toepassen waar de strategie van de organisatie naartoe gaat en hoe technologie deze inspanningen kan ondersteunen.
 • Waardeproposities maken, begeleiding bieden en oplossingen integreren in antwoord op zakelijke uitdagingen van onze klanten, moderniseringsstrategieën en routekaarten ontwikkelen en de mogelijkheden van digitale technologieën benutten. Een IT-roadmap en gefaseerde aanpak, doel- en overgangsarchitecturen creëren, waarbij wordt bepaald wat, hoe en wanneer moet worden verplaatst.
 • Ontwerp de high-level architectuur van informatiesystemen op basis van componenten, en creëer overtuigende business cases voor klantspecifieke situaties, inclusief kostenvoordelen, prioriteringscriteria en transformatie roadmaps. Zakelijke workshops uitvoeren en de doelsituatie opbouwen. Afstemming met klant en partners over de totale implementatie.
 • Nieuwe diensten ontwikkelen en promoten om ervoor te zorgen dat onze dienstenportefeuille in de juiste richting evolueert om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige behoeften van de klant, en gebruik te maken van de steeds evoluerende mogelijkheden van de meeste moderne digitale technologieën.
 • Onze klanten ondersteunen bij hun reis naar digitale transformatie. Aanbevelingen doen over hoe hun platforms moeten evolueren. Strategieën en roadmaps opstellen voor onze klanten.
 • Klant specifieke doelstellingen vertalen naar een structuur die past bij hun behoeften en rekening houdend met de project beperkingen in termen van resource gebruik en schaalbaarheid. Opvolgen van de uitvoering en zorgen voor afstemming met het hoge/detailniveau ontwerp, assisteren van het technische team bij de implementatie van de ontworpen oplossingen. Ervoor zorgen dat de geleverde oplossingen binnen de afgesproken tijd worden gerealiseerd; samenwerken met projectsponsors om de omvang en het risico te beheren.
 • Optreden als coach en mentor van teamleden en technisch personeel bij hun toegewezen projecttaken. Inspireren van voorstelteams, leiden van de oplossing en schrijven van commerciële voorstellen.

The Successful Applicant

Kwalificaties:

 • Ervaring van meer dan 5 jaar in IT-architectuur in meer dan één domein: enterprise, solution, applications, cloud, infrastructure, security, ....
 • Bewezen ervaring met IT-portfoliobeheer en applicatie-integratie over verschillende technologiestacks, kennis van Service Oriented Architectures en modelleringstools.
 • TOGAF-certificering niveau 1 & 2 is een pluspunt
 • Voldoende diepgaande en brede technische kennis om meerdere deliverables over verschillende technologieën te ontwerpen en te scannen.
 • Sterke technische projectleiderschapscapaciteiten en het kunnen omgaan met complexe vraagstukken.
 • Voorafgaande ervaring met applicatie (of infrastructuur) development life cycle & projecten.
 • Sterke schattingsvaardigheden. Vermogen om input te leveren voor prijsstelling.
 • Inzicht in frameworks zoals ITSM/ITIL, COBIT, IT4IT, ... is een pluspunt.
 • Brede kennis van systeem- en informatiearchitectuur, opslagconcepten, systemen, virtualisatie, containers, automatisering, beveiliging.
 • Bachelor/Master in software engineering of computerwetenschappen.
 • Je hebt uitstekende analytische, communicatie- en presentatievaardigheden, in het Nederlands of Frans en Engels. Je kan workshops leiden en voorstellen schrijven in deze talen.

What's on Offer

Je leert om een vertrouwde adviseur te worden van de klant, die hen helpt om hun bedrijfsplatform(s) en/of bedrijfsmodellen te transformeren en daarbij optimaal te profiteren van het potentieel van de nieuwste technologieën (analytics, cloud, blockchain, IoT, robotica-automatisering, drones, VR/AR ...).

Contact
Morgane Vanderhulst
Quote job ref
JN-102022-5789695

Job summary

Sector
Information Technology
Sub Sector
IT Architecture
Industry
Technology & Telecoms
Location
Brussels
Contract Type
Permanent
Consultant name
Morgane Vanderhulst
Job Reference
JN-102022-5789695

PageGroup is an equal opportunity employer committed to workforce diversity, both as an employer as well as a recruitment service provider. Each recruitment decision we make for people we hire and people we place into new roles is based solely on the candidates’ knowledge, experience and skills.