Global R&D controller for a multinational

Limburg Vast dienstverband

Toegevoegd 14/12/2020

  • Internationale groep
  • Speel de financiële hoofdrol in de verdere globale groei

Over onze klant

Onze klant is een knap Belgisch bedrijf van oorsprong dat zich doorheen de jaren internationaal heeft gevestigd als vaste waarde binnen hun segment. Hun Belgisch hoofdkantoor is gelegen in regio Limburg.

Functie

Als Global R&D Controller rapporteer je aan het Group Head FP&A en ben je de financiële business partner voor de Group Chief Technology Officer. In deze hoedanigheid ben je onder meer verantwoordelijk voor:

  • Alle financiële activiteiten van de R&D sites wereldwijd
  • Het opzetten en monitoren van financiële KPI's
  • Het voorbereiden en challengen van R&D budgettering, forecast en de actuele resultaten
  • Opvolgen van R&D projecten vanuit financieel oogpunt
  • Je beheert de R&D planning en control cyclus en zorgt voor een kwalitatief goede financiële verantwoording voor de groep als geheel

Profiel

Je werkt gestructureerd, bent analytisch sterk met cijfers en leergierig. Je stelt kritische vragen bij het signaleren van afwijkingen in de financiële administratie en bent erg communicatief vaardig.

Je hebt een economische of financiële opleiding en hebt reeds een aantal jaren relevante ervaring achter de rug waardoor je klaar bent voor een volgende stap.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamische omgeving waar jij de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Er heerst een sfeer van openheid en gedrevenheid en je mag rekenen op een erg aantrekkelijk loonpakket.

Contact
Lisa Hannes
Referentienummer
JN-112020-1557436

Vacature samenvatting

Sector
Locatie
Contract Type
Consultant naam
Lisa Hannes
Vacature referentie
JN-112020-1557436

PageGroup is een werkgever die gelijke kansen biedt en zich inzet voor diversiteit, zowel als werkgever als werving- en selectiebureau. Elke beslissing die we nemen bij het aannemen van mensen bij kandidaten die we in nieuwe rollen plaatsen, is uitsluitend gebaseerd op de kennis, ervaring en vaardigheden van de kandidaten.