International Project Manager

Gent Vast dienstverband

Toegevoegd 06/05/2021

  • Werken bij een innovatieve organisatie
  • Internationaal reizen

Over onze klant

Onze opdrachtgever is wereldwijde expert op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van verschillende kunststofproducten. Door hun enorme groei hebben ze iemand nodig die hen zal ondersteunen van de uitbreiding van hun nieuwe vestigingen in Amerika en China.

Functie

Als Internationaal Project Manager zal je verantwoordelijk zijn voor hun internationale investeringsprojecten en zal je deze van A-Z volledig opvolgen. Dit van ontwerp, bouw, installatie en indienstelling van de machines tot de opleiding voorzien voor nieuw personeel. Je zal hier nauw samen werkten met andere interne afdelingen en Business Development Manager. Voor deze veelzijdige job zal je 50 % internationaal reizen buiten Europa.

Profiel

  • Je behaalde een Bachelor/Master in een technische ingenieursrichting of gelijkgesteld door ervaring
  • Je hebt enkele jaren ervaring met investeringsprojecten in het buitenland
  • Je hebt een sterke allround technische kennis
  • Je haalt energie uit in het oplossen van complexe problemen en het optimaliseren van productieprocessen met oog voor kwaliteit
  • Je hebt een goede organisatorische en leadershop skills

Aanbod

Je kan een mooi marktconform jaarsalaris afhankelijk van werkervaring verwachten aangevuld met extralegale voordelen zoals een wagen, tankkaart,…

Daarnaast worden er jaarlijks verschillende leuke activiteiten en opleidingsmogelijkheden georganiseerd.

Een gevarieerde en uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie met lange termijn focus.

Contact
Fiona Morina
Referentienummer
JN-042021-2559372

Vacature samenvatting

Locatie
Contract Type
Consultant naam
Fiona Morina
Vacature referentie
JN-042021-2559372

PageGroup is een werkgever die gelijke kansen biedt en zich inzet voor diversiteit, zowel als werkgever als werving- en selectiebureau. Elke beslissing die we nemen bij het aannemen van mensen bij kandidaten die we in nieuwe rollen plaatsen, is uitsluitend gebaseerd op de kennis, ervaring en vaardigheden van de kandidaten.