(Junior) Proposal Engineer | Heavy lifting

Antwerpen Vast dienstverband €3,000 - €4,700 per maand (€41,760 - €65,424)

Bijgewerkt 20/01/2021

  • Analytische functie met de nodige technische uitdaging.
  • Mogelijkheid om mee te bouwen aan de groei van de organisatie.

Over onze klant

Onze opdrachtgever is een internationale speler actief in verschillende sectoren zoals de petrochemie, energie, civiele, offshore en maritieme sector. Bij alles wat ze doen hechten ze veel belang aan veiligheid, kwaliteit en milieuzorg.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van oplossingen door het opstellen en controleren van technische methoden, tekeningen, berekeningen om zo een veilige en efficiënte uitvoering van de projecten te garanderen.

Dit zal je doen door interne afstemming met verschillende departementen binnen de organisatie en het contractmanagement op je nemen. Denk aan alle parameters van het gehele tender proces in tijd, budget, kwaliteit, organisatie, scope, kansen en risico's.

Een uitdagende functie waar je op termijn steeds meer en meer verantwoordelijk kan krijgen.

Je rapporteert aan de Sales Director.

Profiel

  • Je bent een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur
  • Je hebt minstens 4 jaar relevante werkervaring in een gelijkaardige rol
  • Je bent analystisch ingesteld en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Frans is een meerwaarde

Aanbod

Mooi marktconform jaarsalaris afhankelijk van ervaring. Aangevuld met extra legale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatieverzekering, GSM, laptop,…

Je komt te werken bij een internationale speler met een familiale en open werksfeer. Tot slot krijg je de mogelijkheid om mee te kunnen bouwen aan de groei van de organisatie.

Contact
Fiona Morina
Referentienummer
JN-122020-1993475

Vacature samenvatting

Locatie
Contract Type
Consultant naam
Fiona Morina
Vacature referentie
JN-122020-1993475

PageGroup is een werkgever die gelijke kansen biedt en zich inzet voor diversiteit, zowel als werkgever als werving- en selectiebureau. Elke beslissing die we nemen bij het aannemen van mensen bij kandidaten die we in nieuwe rollen plaatsen, is uitsluitend gebaseerd op de kennis, ervaring en vaardigheden van de kandidaten.