L&D opportunity: Product Manager opleidingsportfolio

Mechelen Vast dienstverband €57,000 - €62,000

Bijgewerkt 28/06/2021

  • Je hebt ervaring met trainingen en opleidingen ?
  • Je hebt een economische / financieel achtergrond ?

Over onze klant

Onze klant is marktleider in het aanbieden van gespecialiseerde opleidingen.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor ontwikkeling van professionele trainingen voor de verschillende white collar beroeps doelgroepen in de Belgische markt. Je hebt voldoende maturiteit en interpersoonlijk inzicht om productontwikkeling te sturen op opleidingen in zachtere materies zoals persoonlijke skills en leiderschap. Daarnaast heb je een financieel of economische background en voldoende bedrijfservaring om ook snel inzicht en een volwaardige gesprekspartner te zijn of worden in hardere opleidingsdomeinen zoals fiscaliteit, accountancy, logistiek, …

Je hebt een brede helikopterview en volgt trends en ontwikkelingen op de voet in de bedrijfswereld, en dus van nature heel breed nieuwsgierig en leergierig op de meest diverse bedrijfsdomeinen, waarin je je ook makkelijk en snel kan verdiepen.

Je schat hier snel de impact van in voor onze klanten en komt met een gepaste opleiding op de markt. Samen met je collega's verdelen we de portfolio van opleidingen zodat ieder sterk staat in zijn domeinen.

Je hebt daarbij oog voor de opleidingsbehoeften van verschillende types professionals en begrijpt hun werkcontexten en uitdagingen in de markt. Nieuwe topics en tendensen vertaal je in nieuwe studiedagen en opleidingen, en je zoekt daarbij ook naar nieuwe (prijs)concepten en leervormen om in de markt te zetten. Je draagt er zorg voor dat je bestaande opleidingen ook up to date blijven.

Als goede inhoudelijke netwerker sta je hiervoor regelmatig in contact met specialisten, auteurs, beleidsmakers en docenten. Bedoeling is te anticiperen op opleidingsnoden en flexibel de snel wijzigende context en know-how om te zetten in nieuwe productontwikkeling en content marketing acties. Je staat samen met je collega's in voor de vermarkting van de bestaande en nieuwe programma's via onze webshops en het beheer van goede relaties met interne en externe partners.

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de begroting, het beheer van het budget en de kosten binnen jouw domeinen.

Profiel

* Je behaalde een Bachelor of Master in een economische richting.
* Je hebt minimum 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een B2B omgeving.
* Je drukt je vlot uit in zowel het Nederlands als het Frans.
* Je hebt bewezen inzichten in een brede waaier van sectoren en doelgroepen binnen de professionele wereld.
* Je bent sociaal en commercieel ingesteld: contacten leggen met beïnvloeders en beleidsmakers, en boeiend inhoudelijk overleg met sprekers en klanten tijdens en na de opleidingen is voor jou een sterke motivator.
* Je hebt een ondernemersprofiel, je bent analytisch, initiatief nemend en van nature resultaatsgericht.
* Je hebt interesse in marketing en het vermarkten van producten.
* Je bent een snelle denker en doener; je bent competitief en houdt ervan om "de eerste te zijn" om met een kwalitatief aanbod op de markt te komen.
* Je hebt een vlotte pen, schrijft graag en weet de topics goed voor te stellen en interesse te wekken bij onze klanten uit verschillende doelgroepen.
* Je bent een harde werker die houdt van vrijheid en zelfstandigheid in je werkschema.

Aanbod

* Een sterke en uitdagende digitale werkomgeving
* Een aantrekkelijk salarispakket
* Hospitalisatie- en groepsverzekering
* Bedrijfswagen met tankkaart
* Een ruim aanbod aan opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden
* Een genereus aantal vakantiedagen
* Een flexibele uurregeling

Contact
Cedric Nabor
Referentienummer
JN-042021-2563329

Vacature samenvatting

Industrie
Locatie
Contract Type
Consultant naam
Cedric Nabor
Vacature referentie
JN-042021-2563329