Sales Manager HVAC

Limburg Vast dienstverband

Toegevoegd 14/07/2021

  • Zoek je een uitdaging als Sales Manager om een team te structureren?
  • Deins je niet terug om change management door te voeren in sales?

Over onze klant

Onze klant is actief in verschillende takken van de HVAC-sector. Het hoofdkantoor ligt in Limburg, maar hebben meerdere vestigingen verspreid in Vlaanderen.

Duurzaamheid staat centraal, zowel in hun uitgebreide gamma aan producten, als in hun manier van business voeren. Dit zie je ook in de bedrijfscultuur: ondanks de grote structuur staat de familiale sfeer centraal.

Dankzij hun unieke structuur voorspellen zij een sterke groei voor de toekomst. Om alle opportuniteiten ten volle te benutten, zijn zij op zoek naar een ervaren Sales Manager HVAC.

Functie

Als Sales Manager HVAC ben je verantwoordelijk voor het bepalen en goed uitvoeren van de commerciële strategie.

Dankzij jouw kennis van de markt weet je opportuniteiten te spotten. Daarnaast behoud je een helikopterview over de noden bij de verschillende klanten en in de verschillende regio's. Door hier slim op in te spelen creëer je een win-win voor alle betrokken partijen.

Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Door jouw salesteam op de geschikte wijze aan te sturen, breng je het beste in hen naar boven. Transparante communicatie en hands-on begeleiding zijn key.

Daarnaast krijg je ook als verantwoordelijkheid om de sales organisatie verder te harmoniseren en synergiën te creëren. Hierbij gebruik je je bewezen kwaliteiten als change manager en durf je een interne discussie aan te gaan.

Profiel

  • Je hebt een Bachelor of Master opleiding genoten.
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een people management rol en minstens 10 jaar ervaring in sales/business development.
  • Je haalt energie uit het uitbreiden van jouw klantennetwerk.
  • Je bevindt je graag op het snijpunt tussen strategisch en operationeel. Je bent gefocust op de commerciële doelstellingen en weet als geen ander hoe je op een hands-on manier het beste uit jouw team kunt halen. Je bent dan ook een echte people person.
  • Je hebt een netwerk van bedrijven die nood hebben aan HVAC-technieken, aannemers, installateurs… Daarnaast is geen concurrent jou onbekend.
  • Je bent ondernemend. Je gaat ervoor voor de volle 200%.
  • Je bent nieuwsgierig, blijft graag bij wat betreft nieuwe technieken en hebt een hart voor duurzaamheid.

Aanbod

Een uitdagende job binnen een groeiende, solide structuur.

Een unieke kans om jouw volgende job als Sales Manager HVAC zelf mee vorm te geven, in een gemoedelijke en flexibele omgeving.

Een marktconform loon, aangepast aan jouw kennis en ervaring, met een pakket aan extralegale voordelen.

Contact
Frederick D'Hauw
Referentienummer
JN-072021-2940018

Vacature samenvatting

Sector
Industrie
Locatie
Contract Type
Consultant naam
Frederick D'Hauw
Vacature referentie
JN-072021-2940018

PageGroup is een werkgever die gelijke kansen biedt en zich inzet voor diversiteit, zowel als werkgever als werving- en selectiebureau. Elke beslissing die we nemen bij het aannemen van mensen bij kandidaten die we in nieuwe rollen plaatsen, is uitsluitend gebaseerd op de kennis, ervaring en vaardigheden van de kandidaten.