You are here

Hoe wij u kunnen helpen bij de volgende carrièrestap:

Naarmate uw carrière zich ontwikkelt, wordt het steeds belangrijker een recruitment partner te vinden die vertrouwd is met uw sector en vakgebied. Onder het motto “specialisten werven specialisten” staat Michael al decennia lang bekend om zijn specialistische aanpak op het gebied van professionele werving & selectie.

Waarom uw carrière bij ons in goede handen is:

 • Aanbod van de meest recente vacatures: Dagelijks bieden wij (als een van de eersten) toegang tot de nieuwste vacatures, waarvoor wij dikwijls op exlusieve basis werven. Dit betekent dat u op onze website vacatures kunt tegenkomen die u elders niet - of pas veel later - zult aantreffen.
   
 • Informatie op maat: Voorafgaand aan een wervingsopdracht helpen wij werkgevers veelal bij het opstellen of verfijnen van hun kandidaatprofiel. Zodoende kunnen wij u helpen bij het afstemmen van uw cv en kunnen wij u goed klaarstomen voor een eventueel sollicitatiegesprek. Dit vermindert stress tijdens de sollicitatieprocedure en stelt u in staat zelfverzekerd het gesprek in te gaan.
   
 • Uw kwaliteiten staan centraal: Doordat wij een goed beeld hebben van zowel uw carrièredoelstellingen/-ambities als van de behoeften van onze klanten, kunnen wij u uitstekend ‘pitchen’ bij uw mogelijk nieuwe werkgever.
   
 • Kennis van de markt: Onze recruitment consultants zijn specialisten in hun vakgebied en kunnen daardoor deskundig advies geven over de marktomstandigheden, -trends en honorering. Tevens kunnen zij aangeven in welke sectoren of organisaties de vraag naar uw vaardigheden en ervaring het grootst is.
   
 • Loopbaanadvies: Om de kans op het krijgen van uw droombaan te vergroten, begeleiden wij u in alle aspecten van uw zoektocht naar een (nieuwe) baan. U kunt hierbij denken aan advies ten aanzien van carrièreplanning, het opstellen van cv en het voeren van een effectief sollicitatiegesprek.