Kandidaten

Zet de volgende stap in je carrière met Michael Page
 

Wat zijn je ambities? Waar zou je over 5 jaar willen staan? Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke loopbaan en de consultants van Michael Page kunnen je daarbij helpen. Als internationaal werving en selectiebureau heeft Michael Page het netwerk en de expertise om professionals zoals jij te helpen bij het vinden van de best mogelijke posities. Laat ons je helpen om de volgende stap in je carrière te maken.

Vind je nieuwe functie
 

Ben je op zoek naar een nieuwe functie als manager of specialis? De consultants van Michael Page kunnen je helpen bij het vinden van zowel interim-opdrachten als vaste functies. Kies één van de onderstaande opties om je volgende carrièrestap te maken:
 

Maak een persoonlijk account aan voor service op maat

Wil je persoonlijke alerts ontvangen voor alle vacatures die passen bij jouw ervaring en ambitie? Dan kunt u met MyPage je persoonlijke account aanmaken. Registreer je om van alle functies van MyPage gebruiken te kunnen maken:
  • Tot 3 cv’s opslaan in de database
  • Alle zoekopdrachten en vacatures bewaren

Vind de beste vacatures op onze website

Bekijk onze huidige vacatures door jouw sector en locatie te selecteren.

Wordt onze nieuwe collega

Ben je geïnteresseerd om andere mensen te helpen hun carrière te ontwikkelen? Zou je graag een team van gemotiveerde consultants willen leiden, of daar deel uit van willen maken? En wil je werken in een snelle en internationale omgeving? Dan horen we graag van je. Bij PageGroup kunnen we je meer bieden dan een baan, we bieden je een carrière.

Cv opsturen

Stuur ons je cv via LinkedIn, Dropbox, Google Drive of upload het direct vanaf je computer en selecteer je sector, locatie en rol.


Loopbaanadvies

In onze adviesrubriek publiceren we regelmatig artikelen, studies en infographics over trends op de arbeidsmarkt en tips & tricks om je te begeleiden bij je sollicitatieproces en je carrière in het algemeen.