Recruiteringsbureau in Antwerpen

Persoonlijke gegevens

Address

Emiel Banningstraat 47
2000 Antwerpen
België

 • Op zoek naar een baan in Antwerpen?

  Zoeken naar banen in Antwerpen

  Bekijk openstaande vacatures in Antwerpen en vind de baan die bij u past.
  Alle vacatures in Antwerpen

  Stuur ons uw CV

  Upload uw CV en mis geen nieuwe vacatures.
  Stuur mijn CV in

  Personeel aan het werven in Antwerpen?

  Spreek een recruiter in uw omgeving gespecialiseerd in uw vakgebied

  U wilt met ons in gesprek over uw benodigdheden.
  Ga in gesprek

  Michael Page werving & selectie in Antwerpen

  Dankzij het goed opgeleide beroepsbevolking, de internationale haven en de toegang tot internationale markten, is Antwerpen een van de toplocaties voor bedrijven in Europa. Daarom opende Michael Page Antwerpen hier zijn kantoor in 2001. Het is niet alleen een van de toonaangevende werving & selectiebureaus voor vaste jobs, het is ook een van de belangrijkste interimkantoren in Antwerpen.
   

  Werk zoeken

  Of je nu op zoek bent naar vacatures voor tijdelijke, interim of permanente functies, onze deskundige consultants kunnen je helpen om een job te zoeken die je carrière verder helpt. Stuur hier je cv in en we nemen contact met je op als we een functie hebben die bij jouw profiel past.

  Je kunt ook op onze website kijken voor een interessante vacature. Wil je de meest interessante vacatures in je inbox? Maak hier je persoonlijke profiel aan.
   

  Experts in werving & selectie

  Onze consultants hebben een achtergrond of een ruime ervaring in de werving van de sector waarin ze gespecialiseerd zijn, zodat ze het perspectief van een ​​kandidaat of werkgever in die specifieke branche kennen. Ze hebben ook een diepgaand inzicht in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in België, en meer specifiek die van Antwerpen en Vlaanderen. Door de combinatie van hun lokale expertise en internationale netwerk kunnen ze de getalenteerde professionals of de carrièremogelijkheden vinden waar je naar op zoek bent.

  Openingsuren:

  • Maandag: 08:00 - 18:00
  • Dinsdag: 08:00 - 18:00
  • Woensdag: 08:00 - 18:00
  • Donderdag: 08:00 - 18:00
  • Vrijdag: 08:00 - 18:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten