Openingsuren:

  • Maandag: 08:00 - 18:00
  • Dinsdag: 08:00 - 18:00
  • Woensdag: 08:00 - 18:00
  • Donderdag: 08:00 - 18:00
  • Vrijdag: 08:00 - 18:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

Op zoek naar een baan in Brussel?

Zoeken naar banen in Brussel

Bekijk openstaande vacatures in Brussel en vind de baan die bij u past.
Alle vacatures in Brussel

Stuur ons uw CV

Upload uw CV en mis geen nieuwe vacatures.
Stuur mijn CV in

Personeel aan het werven in Brussel?

Spreek een recruiter in uw omgeving gespecialiseerd in uw vakgebied

U wilt met ons in gesprek over uw benodigdheden.
Ga in gesprek

Michael Page Recruitment in Brussel

Dankzij het uitzonderlijk bekwame en meertalige beroepsbevolking is Brussel een aantrekkelijke locatie voor internationale bedrijven. Michael Page heeft in 2001 een kantoor geopend in het hart van de Europese hoofdstad en heeft meer dan 50 recruitment consultants in verschillende sectoren, van financiën en IT tot verkoop en marketing.
 

Ontwikkel je carrière

Ben je op zoek naar voltijdse, deeltijds of tijdelijke jobs in Brussel? Dan helpen onze deskundige recruiters je graag bij het ontwikkelen van je carrière. Stuur hier je cv in en we nemen contact met je op als we een functie hebben die bij jouw profiel past.

Je kunt ook op onze website kijken voor een interessante vacature. Wil je de meest interessante vacatures in je inbox? Maak hier je persoonlijke profiel aan.
 

Experts in recruitment

Onze consultants hebben een achtergrond of een ruime ervaring in de werving van de sector waarin ze gespecialiseerd zijn, zodat ze het perspectief van een ​​kandidaat of werkgever in die specifieke branche kennen. Ze hebben ook een diepgaand inzicht in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in België, en meer specifiek die van Brussel. Door de combinatie van hun lokale expertise en internationale netwerk kunnen ze de getalenteerde professionals of de carrièremogelijkheden vinden waar je naar op zoek bent.