We voorspellen het einde van het CV zoals we ´t kennen. Het CV van de toekomst is gepersonaliseerd, interactief en wordt aangedreven door Artificiële Intelligentie.
 

Beeld u een private ruimte waarvan de data beschermd is en die toegang verleent tot uw professionele referenties, projectverslagen, publicaties, videogegevens, enz. als een getuigenis van uw menselijk karakter.

Dit zijn de onderdelen van de toekomstige CV: 

  • Personal Assistant die zorgt voor uw connecties en persoonlijke gegevens, interfacing met zowel mensen als met gesofisticeerde AI en rekruteringschatbots

  • Optie om de CV-ruimte anoniem te maken met één klik van een schakelaar. De toegang tot bepaalde gegevens kan worden beperkt.

  • Centraal deelpunt dat documenten bevat, zoals uw persoonlijke studieresultaten, die nuttig kunnen zijn voor een onmiddellijke controle van uw onderwijsachtergrond (en liquid skills)!

  • Cloudgebaseerd, beveiligd met blockchain als een onwijzigbaar bewijs van ervaringen uit het verleden 

  • Ontwikkeld om gescand te worden door AI om de geschiktheid van het profiel voor een jobomschrijving te evalueren en omgekeerd

  • In tegenstelling tot het huidige publieke gevoel over privacynormen, zoals AVG en datalekken, zouden we kunnen verwachten dat private informatie in de toekomst in de cloud zit, beschermt door blockchain die private eigendom is, maar tegen 2030 toegankelijk is voor AI.

Wat zijn de belangrijkste trends en in welke mate zullen ze ons werk beïnvloeden? We hebben gekeken naar de volgende trends: