Werving & Selectie - Tax & Legal

Michael Page Tax & Legal is gespecialiseerd in de werving en selectie van permanente en tijdelijke juridische en belastingprofessionals, van midden- tot aan de allerhoogste managementposities.  We hebben onze sporen verdiend dankzij een benadering waarbij overleg centraal staat, hebben wij onze sporen verdiend en met succes werving- en selectieopdrachten uitgevoerd voor organisaties vanuit KMO tot aan blue-chip multinationals en van kleine boutique advocatenkantoren tot grote firma´s. Door duurzame relaties op te bouwen die voor beide partijen voordelig zijn, hebben wij het vertrouwen gewonnen van bedrijven uit verschillende sectoren.

Onze recruitment consultants hebben allemaal een juridische of belastingachtergrond, waardoor zij de juiste juridische instelling hebben om effectief met zowel kandidaten als werkgevers te communiceren. Wij begrijpen maar al te goed welke enorme impact deze functies hebben op het succes van uw bedrijf en weten hoe wij gekwalificeerde, ervaren kandidaten kunnen vinden die perfect geschikt zijn voor deze uitdagende en intrigerende vacatures.


Omdat onze recruitmentteams georganiseerd zijn per specialisme heeft u altijd te maken met iemand die de lokale markt van binnenuit kent :

Bedrijfsjuristen

Ons gespecialiseerd team werkt in uiteenlopende sectoren, waaronder: financiële dienstverlening, industrie, retail, vastgoed, gezondheidszorg en telecommunicatie.

Advocatenbureaus

Wij mogen een aantal internationale topadvocatenbureaus en lokale boutique kantoren tot onze klantenkring rekenen; of het nu gaat om een Associate of een Partner, wij vinden het talent dat u zoekt.

Juridisch Interim-management

Ons team kan u op korte termijn voorzien van aanvullende juridische expertise voor een bepaalde periode of tijdens een piek in uw werklast, een verlof binnen uw juridische afdeling, een reorganisatie of gewoon omdat u nog geen vaste bedrijfsjurist kunt aannemen.

 

Een aantal functies die wij met succes vervuld hebben:

 • General Counsel
 • Legal Counsel
 • Bedrijfsjurist
 • Bedrijfssecretaris
 • Juridisch Medewerker
 • Jurist Fusies & Overnames
 • Fiscaal (Director/Manager/Controller)
 • Juridisch Interim-manager

De volgende factoren onderscheiden ons van andere werving- & selectie bureaus:

 • Lokale expertise en een wereldwijd bereik: Onze gespecialiseerde aanpak is inmiddels de norm geworden in de recruitmentsector.
 • Gegarandeerd de juiste kandidaat: Onze screening en assessment van kandidaten is grondig en stelt ons in staat de beste professionals aan u voor te stellen met een bewezen trackrecord in uw branche.  
 • Een resultaatgerichte aanpak: Ons verdienmodel is hoofdzakelijk gebaseerd op resultaat, waarbij een aanzienlijk deel van de kosten pas bij een succesvolle plaatsing in rekening wordt gebracht.  
 • Toptalent binnen handbereik: Wij kunnen snel aan uw recruitment behoeftes voldoen doordat wij de beste kandidaten in het vakgebied volgen, continu werken aan de instroom van talent en één van de uitgebreidste kandidatendatabases ter wereld bijhouden.
 • Focus op kwaliteit: Onze kwaliteitsgerichte aanpak is van toepassing op het gehele wervings- & selectieproces. Centraal hierbij staan: de beoordeling van kandidaten, referentiechecks en onze betrokkenheid bij de voortgang na plaatsing. Bovendien zijn wij erkend lid van Federgon: de federatie van HR-dienstverleners

Onze disciplines: