Carrièreontwikkeling

Jouw ontplooiing is ook onze prioriteit

We beseffen hoe belangrijk je carrière is. Niet alleen voor jou, maar ook voor ons! Daarom hebben we een duidelijk en transparant carrièrepad met internationale kansen, dat wordt ondersteund door de beste training en ontwikkeling die de sector te bieden heeft.

Ons Doel zegt: 'PageGroup verandert het leven van mensen door kansen te creëren om elk potentieel te benutten.' Dat geldt zowel voor onze eigen mensen als voor onze kandidaten en onze klanten. We hanteren een beleid van interne promotie op basis van verdienste. De meeste van onze directieleden zijn hun carrière bij Page begon als consultant, ook Steve Ingham, onze CEO.

Steve Ingham: "Ik was echt trots toen ik in maart 2006 werd benoemd tot CEO van de wereldwijde leiders in gespecialiseerde recruitment. Niet alleen om de functie, maar omdat het Michael Page was. Net als de meeste van onze senior directieleden ben ook ik mijn carrière begonnen als recruitment consultant."

Internationale kansen

PageGroup is een succesvolle wereldwijde organisatie. In deze video zie je enkele voorbeelden van mensen die hun weg hebben gevonden in ons uitgebreide aanbod van carrièrekansen in de hele wereld.