The Future of Hiring

De relatie tot ons met werk verandert. Bedrijven zullen zich moeten aanpassen om zo beter in te kunnen spelen op de behoeften van hun huidige en toekomstige medewerkers. Geen enkele organisatie is hetzelfde, maar de beste bedrijven evolueren naar een meer menselijke bedrijfscultuur. Ze komen tegemoet aan de persoonlijke en professionele behoeften van hun werknemers. Daarmee dienen ze uiteindelijk ook hun zakelijke doelen en de behoefte aan talent. The Future of Hiring gaat over de uitdagingen en de kansen die de nieuwe realiteit op de arbeidsmarkt met zich meebrengt. Ontdek hoe soft skills steeds belangrijker worden, hoe u talent kunt aantrekken door uw eigen medewerkers in te zetten en hoe Michael Page u daarbij kan helpen.

De relatie tot ons werk verandert

Mensen zijn op zoek naar betekenisvolle relaties, ook als het om hun werk gaat. Kandidaten willen weten wat het doel van hun functie is. En werkgevers willen het best beschikbare talent, met potentie om door te groeien in de organisatie. Hoe kunnen deze twee uiteinden bijelkaar worden gebracht?

De waarde van goede soft skills

De lijst met kandidaten voor een functie zou de echte wereld en de diversiteit ervan moeten weerspiegelen. Daarom is het belangrijk om in het recruitmentproces niet alleen op de technische vaardigheden te focussen, maar ook op persoonlijkheden. Daardoor wordt de werkplek representatiever en meer divers.

Talent trekt talent aan

Hoe beter u de drijfveren van uw medewerkers begrijpt, hoe beter de organisatie werkt. Zowel managers als werknemers moeten inzicht hebben in elkanders behoeften en verwachtingen. De beste manier om dat te bereiken door eerlijk met elkaar te spreken.

De juiste mensen aannemen

Vindt u het steeds moeilijker om het beste beschikbare talent voor open posities te vinden? Het is belangrijk dat u aan uw werkgeversmerk werkt.  Kandidaten verwachten steeds meer transparantie. Ze hechten aan betekenisvol werk, willen weten hoe het is om voor uw bedrijf te werken en wat het doel is van hun functie.