Wat zijn de beste strategieën om IT-talent aan te trekken? En hoe bepaalt u het salaris dat u nieuwe kandidaten aanbiedt? Vind de antwoorden op al uw vraover werving van IT-kandidaten in ons e-book.

ls de recente coronacrisis één sector een boost heeft gegeven, dan is het wel de IT. Door de crisis is de digitalisering in de bedrijfsleven niet één maar meteen verschillende versnellingen hoger geschakeld. Wat normaal vijf jaar zou hebben geduurd, gebeurde nu in één jaar tijd.

Slimmer werken

Eén voorbeeld is op afstand werken: zelfs bij de meest conservatieve bedrijven kunnen medewerkers nu vanuit huis werken. Hetzelfde geldt voor het online profiel van bedrijven. Onder druk van de crisis hebben nu alle bedrijven een digitaliseringslag gemaakt.
Wat dit bewijst, is niet alleen dat deze veranderingen mogelijk zijn, maar dat investeringen in de juiste technologie mensen de mogelijkheid kunnen bieden om slimmer en efficiënter te werken, waardoor bedrijven niet alleen waarde genereren, maar tegelijkertijd ook werknemers en klanten beter ondersteunen.

Talent aantrekken

We weten dat het aantrekken en overtuigen van toptalent in de volgende fasen cruciaal zal zijn voor alle bedrijven. Na de veranderingen en de transformatie in de organisatie wordt dat de volgende stap om succes te boeken.
Om onze klanten te ondersteunen bij het ontwikkelen van de teams die ze nodig hebben voor succes, hebben we dit e-book gemaakt. Het behandelt de volgende onderwerpen:

  • De belangrijkste vaardigheden die u nodig hebt in uw IT-team
  • 4 strategieën om het beste IT-talent aan te trekken
  • Hoe beoordeelt u de competenties van een IT-kandidaat 
  • Hoe stelt u het juiste salarisaanbod vast

We hopen dat het u zal helpen om het juiste IT-talent voor uw bedrijf te vinden.

Op zoek naar medewerkers?

Wilt u met ons praten over uw wervingsbehoeften?

Neem contact op

Populaire artikelen